Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

Novafon – effektiv behandling av fibromyalgi

Lider du av fibromyalgi? Vill du ha en behandling som fungerar? Låt oss då introducera Novafon – en produkt som effektivt lindrar värk och smärta.

Kronisk smärta

Fibromyalgi är ett kroniskt smärtsyndrom som oftast drabbar kvinnor. Syndromet innebär att personen i fråga lider av långvarig värk och smärta, framför allt i muskler och leder. Patienter som lider av fibromyalgi har också en högre smärtkänslighet än andra. Värken kan uppstå i många olika kroppsdelar, men på de flesta patienter som får diagnosen sitter smärtan ofta i nacke, axlar och nedre delen av ryggen. Något som är utmärkande för syndromet är att smärtan ofta flyttar sig mellan de utsatta områdena. Var smärtan sitter kan alltså variera från dag till dag.

Inget botemedel finns

Att leva med fibromyalgi är påfrestande – både fysiskt och psykiskt. Förutom ständig värk uppträder ofta andra följdsymptom som trötthet, svårigheter att koncentrera sig, sömnproblem och stelhet i kropp och leder. Vilken orsak som exakt ligger bakom fibromyalgi är än i dag tämligen okänt, men en teori är att smärtsignalerna inte bearbetas normalt. På grund av att orsaken ej är vetenskapligt bevisad finns det inga garanterade botemedel.


Lindra smärtan med Novafon

Novafon är en apparat som är speciellt framtagen för personer som lider av smärta, värk och svårläkta sår. Den lämpar sig således ypperligt för behandling av fibromyalgi. Genom att producera ljudvågor som ligger mellan 100 och 10 000 Hz, så kallat intraljud, kan Novafon tränga ner till muskler som ligger djupt under ytan och på så sätt lindra smärta och verk samt öka cirkulationen. Behandlingen är smidig och enkel – du kan behandla dig själv när och var du vill.

Hyr eller köp Novafon

Du kan själv välja om du vill köpa din egen Novafon eller hyra apparaten månadsvis. Novafon finns i två olika modeller: DK-2 och MK-3. Den förstnämnda är vår robusta standardmodell, som är mycket prisvärd. Novafon MK-3 är den senaste modellen. Den har bland annat ett förkromat ytterhölje för ökad livslängd och du kan välja om du önskar få ljudvågs- eller vibrationseffekt. Läs gärna mer om de olika modellerna här på vår hemsida.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Novafon och behandling av fibromyalgi? Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Kontakta oss genom att skicka i väg ett mejl till dewe.import.export@tele2.se eller ring vår kundtjänst på 040-29 36 35. Vi ser fram emot att ge dig verktyget du behöver för att lindra din värk.