Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

Bli av med din hälsporre – testa behandling med Novafon

Är du på jakt efter en smärtlindrande behandling för hälsporre eller andra fotproblem? Prova Novafon – en apparat som genom sina intraljudvågor minskar smärta och värk.

Kalkpåbyggnad i foten

Om man har gått för mycket i dåliga skor, har överansträngt foten eller belastat den på ett onaturligt sätt finns det risk för att en inflammation i fotens hinna utvecklar sig. Denna inflammation kan leda till att en hälsporre – en liten kalkpåbyggnad – bildas på hälen för att avlasta det smärtande området. Åkomman i sig medför ofta att hälen gör ont när man står, går och springer. Hälsporre har således stor inverkan på det vardagliga livet.

Håller i sig länge

Hälsporre är vanligt förekommande främst bland personer som rör sig mycket – till exempel idrottare och dansare – men kan även drabba den som använt fel sorts skor eller på annat sätt under en längre tid belastat foten fel. Åkomman kan hålla i sig i flera år, men brukar förr eller senare försvinna av sig själv. För att bli av med smärtan ser sig många om efter en lämplig behandling för hälsporre. En behandlingsmetod som visat sig vara både effektiv och skonsam vid muskel- och ledbesvär samt vid smärtterapi är ljudvågsterapi.


Självbehandling i hemmet

Novafon är en apparat som med hjälp av sina intraljudvågor (100 till 10 000 Hz) effektivt lindrar smärta och värk. Den lämpar sig därför perfekt även för behandling av hälsporre. Novafon är effektiv ned till 6 cm under huden och når enkelt muskler, senor och vävnader. Apparaten kan utan problem användas för självbehandling i hemmet, utan risk för biverkningar eller följdskador.

Hyr eller köp

Vill du bli fri från smärta och värk utan allehanda mediciner? Då är Novafon något för dig. Novafon finns i två modeller – DK-2 som är grundmodellen och MK-3 som är den modernaste apparaten. Om du tvivlar på intraljudvågornas smärtlindrande verkan kan du börja med att hyra Novafon månadsvis. Om du vill köpa produkten kan du välja mellan att beställa den direkt online på denna hemsida (omgående leverans) eller kontakta en av våra återförsäljare. Självklart erbjuder vi returrätt och garanti på ditt köp.

Fråga oss

Vi hjälper dig gärna till ett smärtfriare liv. Därför kan du alltid ta kontakt med oss om du frågor om allt från produkten och beställning till hur Novafon kan göra vardagen enklare för just dig. Skicka ett mejl till dewe.import.export@tele2.se eller ring oss på 040-29 36 35.