Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

Bli fri från ischias genom behandling med Novafon

Har du inte hittat en passande behandling för dina besvär med diskbråck och ischias? Testa Novafon, en ljudvågsproducerande apparat, redan i dag. Vi garanterar att du inte kommer att ångra dig.

Problem med ischiasnerven

Ischiasnerven är kroppens längsta nerv som sträcker sig från höft till fot på baksidan av varje ben. Smärta kan uppstå om nerven blir irriterad och detta kallas vardagligt för ischias. Varför ischias uppstår kan bero på flera orsaker. En vanlig anledning till uppkomst av ischias är att nerven trycks ihop vid diskbråck. En annan är att slitage gör det trångt för nerven. Smärtan kan uppkomma direkt eller med en tids fördröjning. Den beskrivs vanligtvis som skarp och intensiv, vilket ofta leder till att den drabbade kan få svårigheter att gå.

Vänta ut skadan

Om man har fått diskbråck och efterföljande ischias finns det inte så mycket som man kan göra förutom att vänta tills skadan har läkt. Eftersom ischias är väldigt smärtsamt och symptomen kan kvarstå i så lång tid som ett år efter diskbråcket är det många drabbade som ser sig om efter smärtlindrande behandling av ischias.


Novafon är lösningen

Med hjälp av behandling med Novafon kan du enkelt lindra din ischias och stimulera vävnadens celler. Novafon använder sig av intraljud, ett ljudvågsspektrum som ligger på mellan 100 och 10 000 Hz. Intraljud har använts för medicinska syften i mer än 40 år och är helt fritt från biverkningar. Innan du påbörjar din behandling med intraljud rekommenderar vi dock att du först och främst kontaktar din läkare och rådfrågar denne. Apparaten kan med fördel också användas vid diskbråck. Behandla både disk och närliggande områden så ofta som behövs för att smärtan ska avta.

Garanti och smidig beställning

När du beställer någon av våra Novafon-modeller har du självklart garanti och returrätt på ditt köp. Du kan dessutom själv välja om du vill ha produkten skickad till dig mot postförskott eller om du önskar inhandla den hos en av våra kunniga återförsäljare runt om i landet. Om du vill testa hur Novafon funkar för just dina smärtor kan du också hyra produkten utan att förbinda dig till ett köp.

Fri från smärta

Om du vill bli fri från smärta utan att behöva äta allehanda tabletter är Novafon den passande produkten för dig. Mejla oss på dewe.import.export@tele2.se eller ring till 040-29 36 35 så berättar vi mer.