Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

Unik behandling för musarm med Novafon

De flesta har hört talas om det som är på väg att bli vår nya folksjukdom – musarm. Men få vet vad det finns för behandlingar som kan lindra den smärta och värk som uppkommer i samband med åkomman. Testa självbehandling med Novafon – du kommer inte att ångra dig.

Monoton sittställning ger problem

Många av oss tillbringar den största delen av vår vakna tid på jobbet – ofta i stillasittande eller stillastående positioner framför en dator. Den enformiga arbetsställningen i kombination med avsaknad av ergonomiska produkter leder oundvikligen till problem för kroppen. Musarm innebär att den drabbade lider av värk och stelhet i så skilda kroppsdelar som nacke, armar, axlar, rygg, handleder och fingrar. Den vanligaste orsaken till att man får problem med musarm är att den ensidiga belastningen på kroppen leder till att vissa muskler och muskelfibrer blir utslitna och inflammerade.

Varningstecken

De flesta av dem som drabbas av åkomman är flitiga datoranvändare. Indikationer på att man har fått musarm är bland annat att man känner en ömhet i axeln eller att nacken gör ont. Det är också vanligt att händerna blir kalla och börjar domna. För att minimera risken för förslitningsskador kan det vara bra att variera sin ställning och ta pauser med jämna mellanrum. Har du redan diagnostiserats med musarm? Då har vi den passande behandlingen för dig.


Beprövad metod

Sedan mer än 40 år tillbaka har intraljud använts för behandling av smärta, värk och sår. Fördelen med intraljud är att det inte finns någon risk för biverkningar eller skador, varför det är en skonsam behandling för musarm. Med Novafon – en behändig apparat som producerar ljudvågor – kan du dessutom behandla dig själv i hemmet. Novafon har en effektiv djupverkan på underliggande muskler och främjar blodcirkulationen. Styrkan kan regleras för att alltid passa ändamålet. Medan läge I lämpar sig bättre för smärtlindring på djupet, mjukar läge II upp vävnaden på ytan.

Beställ på hemsidan

Vill du att problemen med musarm ska bli ett minne blott? Då ska du inhandla ditt exemplar av Novafon redan i dag. Du beställer enkelt och smidigt genom att fylla i vårt beställningsformulär på hemsidan. Du kan även ta dig en närmare titt på apparaten hos en av våra återförsäljare.

Nöjda kunder

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi alltid returrätt och garanti. Har du andra frågor är du givetvis även välkommen att kontakta oss.