Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

Novafon-behandling minskar risk för nackspärr

De flesta har någon gång råkat ut för nackspärr. Testa en Novafon-behandling nästa gång. Novafon använder sig av intraljudvågor som både tar bort smärtan och förebygger återfall.

Svårt att röra huvudet

Nackspärr kommer ofta lika olägligt som plötsligt. Ofta är orsaken en häftig huvudrörelse eller en onaturlig sov- eller sittställning, men åkomman kan även inträffa utan klar anledning. Nackspärr gör att den drabbade har väldigt svårt att röra huvudet på grund av smärta och stelhet. Detta beror på att musklerna i nacken krampar. Smärtan kan ibland även stråla ut till andra områden i kroppen så som axlar, armar och huvud.

Metoder för smärtlindring

Vem som helst kan drabbas av nackspärr, som sällan är långvarig. Krampen i nackmusklerna släpper av sig själv – ofta redan efter ett par dagar. Dock kan det kännas tryggt att veta att det finns metoder som lindrar smärtan och värken. För den som inte vill proppa sig full med smärtstillande läkemedel är ljudvågsterapi en effektiv och skonsam behandling för nackspärr.


För hela familjen

Ljudvågsterapi är en skonsam terapiform som har använts i mer än 40 år utan några dokumenterade skadeverkningar. Detta har vi tagit fasta på och utvecklat Novafon, en apparat som med hjälp av intraljudvågor lindrar smärta och värk. Ljudvågorna tränger in i vävnaden, stimulerar blodflödet och löser upp spänningar och blockader. Den ökade blodcirkulationen medför att läkningen går fortare. Att använda Novafon är enkelt och smidigt. Behandlingen tar inte mycket tid i anspråk och kan utan problem utföras i hemmet. Novafon kan på grund av sin skonsamhet användas av hela familjen – av såväl ung som gammal, människa som djur.

Förebyggande syfte

För bästa verkan har Novafon-apparaten två lägen. Läge I är till för smärtlindring på djupet, medan läge II ansvarar för en uppmjukning av vävnaden på ytan. Det går också utmärkt att använda Novafon i förebyggande syfte. Genom regelbundna behandlingar kan du på ett enkelt sätt förhindra framtida problem med nackspärr och andra åkommor. Apparaten kan du köpa mot postförskott här på hemsidan eller hos en av våra återförsäljare. Det går även bra att hyra Novafon.

Experter på intraljud

Vill du veta mer om hur Novafon kan lindra och förebygga smärta och värk? Vi är experter på terapi med intraljud och svarar gärna på dina frågor. Hör av dig till oss genom att skicka ett mejl till dewe.import.export@tele2.se eller ringa vår kundtjänst på telefonnummer 040-29 36 35. Välkommen.