Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

100 % smärtlindrande behandling vid ryggskott

Brukar du ha problem med ryggskott? Nu kan du testa en behandling mot smärta och värk som är både effektiv och enkel. Med Novafons smärtlindrande apparat kan du behandla dig själv var och när du vill.

Vanlig åkomma

Ryggskott är en vanligt förekommande åkomma som innebär att två ryggkotor i ländryggen låser sig. Detta leder till smärta och stelhet i den nedre delen av ryggen. Värken kan också stråla ut till andra områden, så som höft och skinkor. Smärtorna är intensiva och medför att varje liten rörelse förvandlas till en stor utmaning för den drabbade. Ryggskott brukar delas in i två skeden. I det akuta av dem orsakar all typ av rörelse intensiv smärta, medan det i det kroniska skedet främst är ryggrörelser som ej kan genomföras problemfritt.

Olika orsaker

Ryggskott kommer ofta plötsligt men desto mer sällan lägligt. Orsakerna kan vara flera. Ibland är det en överansträngning eller felaktig rörelse som utlöser låsningen. Andra gånger kan tillståndet dyka upp plötsligt utan given orsak. Ryggskott förekommer i alla åldrar men är vanligare om man har en försvagad rygg. Åkomman försvinner med tiden. Det finns med andra ord ingen medicinsk behandling som tar bort ryggskottet helt. Däremot finns det smärtlindrande optioner.


Stimulans av djup och yta

Novafon är just en sådan smärtlindrande metod som lämpar sig mycket väl för behandling av olika sorters ryggvärk. Apparaten, som sänder ut intraljudvågor, är den enda ljudvågsapparat som CE-godkänts för elektromedicinsk terapi. Intraljudvågor leder till ökad blodcirkulation i området och har en effektiv djupverkan på muskler. Det finns ingen risk för skador eller andra biverkningar.

Så här gör du

Varför gå runt och ha ont i onödan när Novafon finns? Med Novafon kan du behandla dina smärtor var du än befinner dig och under alla tider på dygnet. För smärtlindrande behandling av ditt ryggskott håller du helt enkelt din Novafon-apparat vid sidan om ryggraden och intraljudvågorna kommer att medföra att smärtan avtar. Använd apparaten i 10 till 15 minuter i sträck för att uppnå önskat resultat. Du kan upprepa behandlingen flera gånger per dag.

Beställ nu

Du kan beställa din egen apparat, som finns i två olika modeller, direkt här på hemsidan. Om du är osäker på om Novafon är någonting för dig kan du även hyra produkten för att testa den i lugn och ro. Kontakta oss på 040-29 36 35 eller dewe.import.export@tele2.se om du behöver råd eller har frågor.