Novafon
Hem Vad är Novafon Behandlingar För Djuren Modeller Beställ Återförsäljare  

Bli kvitt spänningshuvudvärken med Novafon-behandling

Letar du efter en behandling för att råda bot på din spänningshuvudvärk? Då har du kommit helt rätt. Med Novafons skonsamma intraljudvågor lindras smärtan snabbt och effektivt.

Drabbar de flesta

Spänningshuvudvärk drabbar de flesta och är en av de vanligaste orsakerna till att vi får ont i huvudet. Denna typ av huvudvärk förekommer såväl bland vuxna som barn. Ofta beror den på att vi spänner oss – medvetet eller omedvetet. Detta leder till att huvudvärken ofta uppkommer efter stressiga situationer. Värken manifesterar sig genom ett tryck över huvudet och smärtan är tung och molande. Den kan även stråla ut i i hårbotten, käken eller nacken. Huvudvärken kan dyka upp plötsligt och försvinna efter några timmar eller dagar, eller vara av mer kronisk karaktär.

Frustrerande värk

För den som lätt drabbas av spänningshuvudvärk, men som inte vill äta en massa tabletter, kan det vara frustrerande att inte hitta en passande behandling. Värken medför ofta att den drabbade har svårt att koncentrera sig och därmed kan arbetsuppgifter eller vardagliga göromål förvandlas till stora utmaningar. Men lugn – det finns hjälp att få.


Ljudvågsterapi lindrar

Undersökningar har visat att många typer av stressrelaterad huvudvärk, som exempelvis spänningshuvudvärk, kan lindras med så kallad ljudvågsbehandling. Novafon är en behändig apparat som lindrar smärta och värk genom att producera intraljudvågor (100 till 10 000 Hz). Med Novafon kan du behandla dig själv och därmed enkelt minska risken för värk och smärta – när och var du vill. Det finns ingen risk för biverkningar och du kan själv reglera ljudvågsstyrkan så att behandlingen alltid känns behaglig. Vid just spänningshuvudvärk behandlar du nackens mjuka partier. För bästa resultat bör du börja med låg effekt och använda apparaten i 10 till 15 minuter i sträck.

Returrätt och garanti

Novafon finns i två modeller, vilka kan köpas både på vår hemsida och hos återförsäljare runt om i landet. Du kan även hyra Novafon. Oavsett om du köper eller hyr har du returrätt. Det innebär att du kan returnera apparaten inom 30 dagar och får köpesumman tillbaka (med ett avdrag på 250 kronor för den utnyttjade provtiden). Du har även 1 respektive 2 års garanti på din apparat, beroende på vilken modell du väljer.

Kontakta oss

Har du bestämt dig för att testa Novafon mot din spänningshuvudvärk? Vi hjälper dig gärna att hitta den modell som passar dig bäst. Kontakta oss gärna på dewe.import.export@tele2.se eller 040-29 36 35.